‘Ik wil luisteraars een verhaal laten voelen’

Voice-over

Een goede voice-over neemt luisteraars mee in het verhaal. Laat hen niet alleen horen, maar ook voelen wat hij vertelt. Zodat de verhalen, de informatie en de audiocontent van je bedrijf of instelling landen waar ze horen: in het hart van de luisteraar.

In mijn werk als voice-over is dat laatste altijd mijn doel. Mijn achtergrond als acteur speelt daarbij de hoofdrol. Ik heb een warme, ronde en duidelijke stem, waarmee ik luisteraars makkelijk kan meenemen. Bijvoorbeeld op een autorit door een wijds landschap in een bandencommercial, maar ook tijdens een indrukwekkende tour door het Anne Frank Huis.

Ik leen mijn stem aan journalistieke programma’s, commercials (tv, radio, online), bedrijfsvideo’s, audioboeken, audioguides voor musea en poëtische voordrachten.

Ik spreek:

• dialectvrij Duits (moedertaal)

• verschillende dialecten: Keuls, Beiers, Berlijns, Weens

• Duits met een Nederlands accent of Nederlands met een Duits accent

• Duits met Frans, Italiaans, Oostenrijks of Turks accent